Finja Betong fortsätter att stötta vår renovering

Mycket telefonerande & planerande, mycket kommunikation som sköts mailvägen, men fortfarande är det en hel del Sliperiadministration som får skötas brevledes. Idag var det en hel hög att posta.IMG_1899Vi har fortsatt med att tömma ut ur plåtdelen. Pierre har också anslutit till arbetet idag. Några turer till tippen har det blivit för honom, Mats & Max.IMG_1900IMG_1901IMG_1903Mohammad har lagat klart väggarna i det första verkstadsutrymmet, det gamla kompressorrummet. Nu skall det torka & sedan kan vi börja kalka väggar igen. Bruket är nästan slut, så jag skickade en fråga till Finja Betong om de vill hjälpa oss med mer material. Svaret kom direkt: ”Självklart ordnar vi med mer material, hur mycket och av vilken sort behöver ni?” Fantastiskt, vi tackar & bockar!!
IMG_1904

IMG_1902

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Finja Betong fortsätter att stötta vår renovering