Skapande av vitt skilda slag

Rudolf Germeroth in action. Här har han arbetat så blodet droppar från pannan. En riktigt viking må jag säga! IMG_1887Vad tror ni det är som håller på att skapas här? Vi hänger med i arbetet framöver så ser vi när ni börjar kunna gissa vad det skall bli.IMG_1888Sigrid Germeroth skapar bakverk medan maken skapar i sten. Idag har vi haft provsmakning och oj så mycket gott!! Detta bakverk är en symfoni av smaker som len vanilj och frisk jordgubbe. SÅÅÅ gott!! Flera från föreningen som kommit förbi idag har också provsmakat & alla är eniga, dehär bakelserna är ljuvliga! När vi kan öppna serveringen i Sliperiet kommer vi att vara redo!IMG_1892Sigrid hade också med sig vackert porslin, så dagen bjöd en fröjd för både öga & gom!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Skapande av vitt skilda slag