Planer på kurs

Fascinerande att så många hittar ut till oss redan. Besökarna avlöser varandra om dagarna när vi är på plats & donar. Många ringer & frågar om våra öppettider. Tills vidare ber vi er ringa ordf Pia Lindberg på tel 0703109162 så vi säkert är på plats för att ta emot er. Det är vi för det mesta men för säkerhets skull är det bra att ni ringer & kollar. Tack! Många har redan gjort så. Tack!

Konst får nya ägare och vi får många spännande historier till livs från de besökare som har anknytning till berget & Gylsboda långt tillbaka.

Justas skulptur ”X” i Pirit, brons & Diabas flyttar till Danmark idag. Den är så vacker!

Vi satt och planerade för kommande aktiviteter. Skulle ni vilja gå på kurs, lära att skupltera i Diabas? Vi planerar en kurs till hösten med Justas som lärare. Nu har ni chansen att vara med och påverka upplägget. Sju dagar på raken? Helgkurser? Ös idéer & tankar över oss, tack!

IMG_1508

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Planer på kurs