Nu är det nära!!

Magnus lägger sista handen vid den nya ytterdörren.IMG_1231Konrad lyckas gömma sig uppe på stegen denna gången också. Det är nog montering av dörrfoder som pågår. Och Mathias kopplar & fixar med elen. Hallgolvet klinkat & klart. Tjusigt värre, eller hur?!IMG_1233I väntan på att stora golvet skall gjutas har snickarna fixat så det skall gå lätt att komma in på den tillgänglighetsanpassade toaletten med rullstol. I morgon är det klart. IMG_1234Dörrfoder & golvlister monterade. Pia har några detaljer kvar att vitriola, kanske hinns första strykningen med ikväll.IMG_1236Göran har fixat kylskåp så vi kan lyxa till det med kall dricka när vi är & jobbar. Lexi undrar hur man gör när man öppnar nya fina ytterdörren.IMG_1237Idag kom sculptor Justas på besök. Han hade med sig både vacker konst att visa och riktigt bra idéer för Sliperiets framtida verksamhet. Vi är så lyckligt lottade att han vill vara med och utveckla verksamheten på stensidan. Spännande!!

Spännande också att invigningen är nära, väldigt nära. Kom på lördag & se hur långt vi lyckas komma tills dess.

Program:

Öppet kl 11.00-15.00
Kl 13.00 Invigningstal av Osby kommunstyrelses ordförande Marika Bjerstedt Hansen.
Därefter presenterar ordf Pia Lindberg föreningen Sliperiet Gylsboda och lämnar sedan över scenen till Eva Martinson som introducerar sin utställning Korallrev och läser dikt av Harry Martinson.
Efter talen kommer det att bli musik för violin och kontrabas av Päivikki och Björn Malmqvist.
Under dagen kommer Franco med pizzavagnen Bruno att finnas på plats och baka läckra italienska pizzor.
Välkomna!
Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Nu är det nära!!