Köket växer fram

Underbar sommardag. Lite jobb kunde vi flytta ut från Sliperiet så vi fick se något av solen idag. Snickarna fixade med lister mm & Pia skurade diskbänkarna. IMG_1220Magnus & Leo klinkar golv, Konrad fixar med lister, handtag mm & Pia stryker den nya halväggen med järnvitriol. Det blev så fint med den lilla väggen, den delar av precis lagom mycket. IMG_1223Göran var förbi & lämnade material han köpt till Sliperiet. Sen hade vi lite kvällsfunderingar kring lördagen. Ottmar, Urban, Gabriella, Ann, Pia, Mette & Mats & på tel David & Rebecka pratade igenom planen. Idag blev det klart att vi får musikunderhållning på invigningen. Fiol & kontrabas. Visst låter det spännande!!  Välkomna! Hänger ni med i evenemanget på Facebook så finns det lite nyheter där. Bl a om pizzabagaren Franco som kommer till Gylsboda & bakar pizzor på lörd. IMG_1225Diskmaskin på väg in till köket. Mats & Urban bär & Gabriella håller ordning på alla sladdarna. IMG_1228Nu kan vi börja ställa in sakerna i köket! IMG_1230

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Köket växer fram