Gräsrotsinsamling, appar och invigning

Gräsrotsinsamlingen går nu in på slutspurten. Kanske ni har sett inlägget på vår Fb sida:   ”39 471kr. Så mycket pengar har samlats in till Sliperiets nya bergvärmeanläggning och vattenbrunn. STORT TACK ALLA NI SOM BIDRAGIT!! Vårt uppsatta mål var att samla in 44 855kr – vi är alltså snart i mål. Nu ska vi snart sätta igång med arbetet, och behöver få ihop de sista pengarna – 5384kr.
Det är 15kr var, för alla som gillar oss här på facebook. Alla som varit en del av vår gräsrotsinsamling kommer få sitt namn uppsatt på väggen, och vi tänkte ha denna klar till invigningen den 12/5. Därför är det nu sista chansen att vara med och delta, fram till 1 april. Stöttar du med mer än 175kr får du dessutom Sliperiets läckra tygkasse. Läs mer på länken: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdWPIiEvWCYOeQByw…/viewform ”

Vill också påminna om de appar som APPKOMPANIET har gjort till föreningen. Ni hittar  föreningens app under namnet Sliperiet Gylsboda. Även appen Gylsboda Friluftsmuseum är värdefull att ha i telefonen för ett informativt och spännande besök i Gylsboda.

Invigningen närmar sig med stormsteg. Förberedelser pågår för fullt. Missa inte att pricka in dagen i kalendern och följ med här, kanske dyker det upp ytterligare överraskningar till invigningen.

0001

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Gräsrotsinsamling, appar och invigning