Ordförandeklubba med anor, besök i Sliperiet & sponsring från Finja betong

Gylsboda har en spännande och rik historia. Föreningshuset var under tidigt nittonhundratal samlingsplats för byns många föreningar. Ordförandeklubban som användes har senast funnits i familjen Kronqvists ägo. Inför veckans årsmöte i Sliperiet Gylsboda förärades vi den vackra klubban till föreningen. Det var en speciell känsla att öppna årsmötet med den klubba som har så mycket Gylsboda historia i sig. Stort tack till fam Kronqvist! Och tack till er som kom på årsmötet.

Idag har vi haft trevligt besök i Sliperiet. Det var lite kyligt att sitta där & fika, men med varmt kaffe i muggarna gick det att hålla lite värme i händerna. Mer om dagens besök kan vi berätta längre fram.

Sponsringen från Finja Betong kommer vi att använda oss av nu när vi skall putsa vidare på väggarna. Säckarna skall bara hämtas hem ifrån Finja. Stort tack till Finja Betong för detta!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ordförandeklubba med anor, besök i Sliperiet & sponsring från Finja betong