Är ni arbetssugna till helgen?!

Egons Rör klara med att lägga rören i golvet till toaletter, kök & dusch. Nu skall vi fylla igen med kross innan Bygger TD kommer och gjuter golv. Så.. är ni arbetssugna i helgen tar vi ett ryck, vi drar igång vid 9-tiden på lördag förmiddag. Kärra in kross, dra ris och sådant finns det att pyssla med. Björklunds har lånat oss lastaren så vi kan köra fram kross i skopan att sedan kärra in, det underlättar mycket i arbetet.

På första bilden nedan ser ni lite av det blivande köket och de blivande toaletterna, med rör till handfat osv.

De andra bilderna är från veckans trevliga besök från Osby kommuns kulturutvecklare Cecilia Pedersen och turismstrateg Marie Wetterqvist. För att hålla värmen dukade Pia upp kaffe, te &  hembakat (med lite hälsostuk som vi planerat hålla i det blivande kafét) ”stenåldersbröd” fyllt av nötter & frön.

Så roligt med intresset för vårt projekt, tack!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!

2 kommentarer

  • Lennart Nenne Brunell

    Gud!! Va duktiga ni är,trevligt med besök från kommunens kulturutvecklare, I Gylsboda har vi en egen kulturutceklare som heter Pia,hon har redan visat att hon uppfyller sitt CV,kul Nenne