Rörläggning och studiebesök

Killarna från Egons rör jobbar för fullt med rörläggningen till toaletter & kök. Visst är det spännande att följa arbetet!? Bygger TD- snickaren med det fyndiga namnet som skall ta vid när rördragningen är gjord – har varit på plats också.

IMG_0132Vi har skottat in lite kross som Björklunds bidragit med, för att fylla upp med så rören skall ligga stabilt.

I veckan har vi även haft besök från Arbetsförmedlingen. Några män från Syrien var på studiebesök för att se om vi kan bidra med lite språkstöd under deras SFI tid, så att studierna kan kombineras med lite praktiskt arbete och språkträning. Ett win-win utbyte hoppas vi att det skal kunna bli, där vi kanske kan få lite hjälp samtidigt som vi kan ge hjälp tillbaka.

Vi tog en liten tur i Gylsboda så de fick ta del av en glimt av svensk industrihistoria också.

IMG_0115Gylsboda visade verkligen upp en vacker sida denna dag! Till vänster vårt kära Sliperi & till höger de gamla träkranarna som sägs vara de enda i sitt slag som är bevarade i Sverige. De användes för att lasta Diabas på järnvägsvagnarna.

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!

2 kommentarer