Nu önskar vi mildväder!

I veckan har styrelsen har träffats och diskuterat kring det fortsatta arbetet, kommande aktiviteter och verksamhet. Lite arbete kvarstår för glasmästaren & rörmokarna, sedan tar snickare & elektriker vid. Avloppsgrävning & eget arbete skall också löpa parallellt. Låt oss hoppas att det blir en fortsatt mild vinter (så vi tex kan putsa väggarna färdigt mm)!

Så lite från veckans arbete i Sliperiet. På bilden nedan till vänster håller Rudolf & Max G på med att göra hål för indragning av rör. Bilderna till höger visar när Mats & Robin jobbar med grävmaskinen som Bröderna Björklunds Grus AB generöst låtit oss låna igen. Tack!!

Lite buskar & rötter har vi passat på att plocka bort medan grävmaskinen är tillgänglig. Här syns där vi plockat fram det gamla järnvägsspåret som gick bort till Diabasbrottet.

IMG_0174.jpg

När vi nu är på baksidan av Sliperiet kan vi bjuda på en ”före & efter bild”, så långt som vi nu kommit vill säga. En liten djungel vi tagit oss igenom för att få fram byggnaden.

 

 

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Nu önskar vi mildväder!