Från röjning till renovering

Nu går vi in i nästa fas. Från att koncentrera oss på att rensa för att få fram byggnaden, tömma den och förbereda tar vi nu nästa steg & riktar in oss på renoveringsarbetet. Här syns Göran, Mats, Urban & Krister arbeta med att ta upp spår i betonggolvet för att göra plats för avlopps- och vattenrör. IMG_9960IMG_9963Här har vi det andra konstverket konstglasmästaren lämnat till oss. Aum, det skall bringa lycka & välgång till byggnaden & verksamheten, det tackar vi för! IMG_0009Sådär, nu är golvet redo för rördragning. Rudolf och Max har kilat sten & grävt ut till den stora stamledningen. IMG_0038Medan arbetet med golvet pågick inne fixade Max med röjning ute.image1

och Pia drog ihop det röjda riset & eldade undan i en liten brasa.image1Arbetet avslutades med grillning, när vi till slut lyckades få till ordentlig glöd i grillen.

IMG_9962

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 kommentarer

  • Lennart Nenne Brunell

    Vilka eldsjälar ni är!! Herregud,typiskt göingar med Snapphaneblod. ” Det finns bara möjligheter” Grattis o lycka till under invigningsåret 2018, Nenne.

    • gylsbodapiagmailcom

      Tack för lyckönskningarna Nenne, det känns gott med en långväga Göing som hejar på oss i arbetet. Tack!!