Maxade ungdomar i arbete tillsammans med rutinerade stenhuggare

Våra ungdomar engagerar sig och jobbar energiskt. En Max röjer uteIMG_9872och en annan Max har kommit in som förstärkning från Tyskland & jobbar hårt tillsammans med Rudolf & Mats med att spräcka stenar & bära ut för att komma genom väggen med avloppsrören.IMG_9882Denna Maxen är på god väg i sin kockutbildning, något Sliperiet är väldigt glada för med tanke på kommande evenemang.. Och så blir det lite nyttiga språkövningar under arbetet, vi får tillfälle att öva på tyskan medan Max får tillfälle att lära sig svenska.

Märkningen i golvet har Egons Rör gjort, så Bygger TD skall veta var spåren i golvet skall sågas upp. Tvättställ, WC stolar, golvbrunnar osv är utritade. Häftigt att börja kunna visualisera det hela.

Här ser ni hur stenen delar sig med hjälp av kil & bleck, ett knak hörs när Rudolf slår ner kilen med handsläggan & så delar sig stenen så fint.IMG_9883

image3image4Här börjar det bli ett litet titthål genom väggen.

image2image2Slutligen för er som inte följer oss på Facebook slår vi ett slag även här för slutspurten i vår Gräsrotsinsamling. Vi är superglada för alla som valt att stötta insamlingen. TACK!! Fortfarande har vi en liten bit kvar innan vi är i hamn, om någon mer vill stötta hittar ni insamlingen via länken här

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Maxade ungdomar i arbete tillsammans med rutinerade stenhuggare