Det stora lyftet

Ikväll kraftsamlade vi för det stora lyftet. Det var ett stort riktigt tungt järnbord som skulle lyftas ut för att frilägga golvet. Ett par mindre järnbord skulle också ut, så det blev några uppvärmningslyft.IMG_9848Sorry för dåliga bilder i kvällsmörkret. Här är i alla fall en bild när det stora bordet är på väg ut. Max, Göran, Urban, Mats, Krister & Rudolf tar i för kung & fosterland. Pia gömmer sig för tillfället bakom kameran.IMG_9852Här har vi dem i strålkastarljuset, de tappra bärarna.  Snart är golvet helt fritt.IMG_9857Nästan så vi skulle kunna ha dansbana nu i lokalen! IMG_9858Samtidigt jobbar Appkompaniet (David) med att utveckla appen Gylsboda Friluftsmuseum. Den kommer att göra era besök i Gylsboda mera informativa & intressanta, så glöm inte ladda ner den. De små modulerna som ni såg i ett tidigare inlägg kommer att placeras här & var, för att berätta lite mer. QR koder hittar ni också på olika platser, även de ger extra info. Det hela är under uppbyggnad, mycket intressant!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Det stora lyftet