Vad är det som händer här på kvällskvisten?!

Det var nästan som att tomten kom med sin släde och landade vid Sliperiet. Fast denna gången kom han i en vackert orange skåpbil. Tomtefar i röd luva heter Johannes & hade med sig en rejäl utsug och en slipmaskin. Det var ganska tunga maskiner så vi fick vara några stycken till att lossa lasten. Här syns Johannes, Mats & David. IMG_9837Vi tackar & bockar för det generösa bidraget till Sliperiets maskinpark.

Det var roligt när Johannes & Justas råkade stråla samman i Sliperiet & det visade sig att de som båda är och har varit i stenbranschen under lång tid i olika länder faktiskt jobbat tillsammans i Sverige på 80-talet. Vi är så glada över deras engagemang i Sliperiet!!

Vi har tömt ut så snart ser det ut som det skall vara dansbana i stora hallen.IMG_9832Här står det lite prylar kvar, som vi skall ta ett ryck med att lyfta ut i morgon kväll. IMG_9833Sen är golvet frilagt för fortsatt arbete. Vi vill ju stå i startgroparna för att få in golvvärme när vår gräsrotsinsamling går i hamn. Vill ni vara med & stötta? Länken nedan tar er till insamlingen. Tack!! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWPIiEvWCYOeQBywV9iVjnQkFYw_-VfQNx_2ooIqxJ2t6JQA/viewform

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vad är det som händer här på kvällskvisten?!