Arbetet fortlöper & så önskar vi alla en fin första advent!

Här har Pia stått & fnattat med spade för att få upp en grop där rören skall komma ut. Sten, sten, sten, vart spaden än sätts ner. Så kom det förbi en traktorgrävare.. Jo men fråga kan man ju alltid.. och ja, de var supersnälla & ställde upp. Några tag med skopan & vips så var gropen rejält tilltagen. Tack!!IMG_9885Glasmästarna är tillbaka & fortsätter förse bågarna med glas. Det blir så fint!IMG_9887Max fixade ner lite mera risIMG_9888som Pia försökte dra ihop, medan Lexi drog åt andra hållet.IMG_9891Rudolf & Mats har fått undan resten av stenarna i golvet som behövde tas bort. Borrat & kilat, baxat & burit. IMG_9895Med dessa bilder av hur arbetet fortskrider tackar vi alla som följer & stöttar föreningen och så önskar vi alla en riktigt fin första advent!

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Arbetet fortlöper & så önskar vi alla en fin första advent!