Dags att fira!

Nu alla härliga följare som på olika sätt stöttar föreningen, följer vårt arbetet & gläds åt framgångarna. Nu stämmer vi upp i ett gemensamt HURRA för föreningen. Och föreningen är ju ni, ja den är vi. Så hurra för er, ja hurra för oss! Ett steg närmare vår vision. Tack vara Sparbanksstiftelsen 1826 kan vi nu förse Sliperiet med avlopp. Det positiva beskedet att ansökan ang rördragning & avlopp beviljas har landat hos David. Nu skall det kontaktas entreprenör, fyllas i blanketter & ritas avlopp på kartor osv osv. Kul, kul!

IMG_9447

Det ramlar in meddelanden från flera olika länder från olika spännande konstnärer som är intresserade av att visa sin konst och att arbeta i Sliperiet. Jätteroligt!! Fortsätt hänga med oss i arbetet, vi går en spännande utveckling till mötes!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Dags att fira!