Historia möter ny teknik

Här jobbar vi på med att fixa till den vackra gamla byggnaden, plocka fram historia kring den och kring Diabasbrytningens Gylsboda osv. Lyfta fram det gamla & göra något nytt av det, ge det ett nytt liv som levande kulturcenter. Då kommer David och presenterar ny teknik som är så spännande! Det här är killen med kollen alltså!! Den lilla mojängen som han håller i handen kan användas på flera intressanta sätt, genom att kommunicera med människor som kommer i närheten av den. Ni kan börja med att ladda ner både Sliperiet Gylsbodas app och Gylsbodas Friluftsmuseums app så ni har dem i telefonerna, så är ni förberedda för att ta emot kommunikationen. AppKompaniet alltså, där ligger utvecklingen i framkant!IMG_9811Göran, Mats & Pia pausar i arbetet och lyssnar med stort intresse när David berättar om vilka möjligheter som tekniken erbjuder. Gofika hade han också med sig när han kom 🙂 IMG_9807Sen fortsatte arbetet med att såga loss väggfasta bänkar, riva & röja mm.IMG_9814Pia kan konstatera att den lilla grävmaskinen var hemskt mycket roligare att gräva med än spaden. Men bra träning ger det ju förstås. Här skall göras en öppning för där rören skall ut genom väggen. IMG_9815

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Historia möter ny teknik