Röjning inför grävning

Där inne, mitt i grönskan, skall det grävas provgrop för avloppet. Det fick bli operation röjning.IMG_0001Vi eldade undan riset efter hand. David kämpade tappert med att få det gröna att brinna.IMG_9410Mats & Göran sågade.IMG_9412IMG_9413Ibland fick vi stanna upp för avdelningen snillen spekulerar. Som här, där det skall fällas träd oroväckande nära telefonledningen. Allt gick bra & träden föll fint dit de skulle. Och elden kom igång kontrollerat och fint. IMG_9414IMG_9416David & Pia matade på och höll elden vid liv.IMG_0005Underbart väder hade vi, varmt blev det att jobba så vi fick pausa för att fylla på med vatten mellan varven. Och kaffe, förstås. Gulliga grannar kom med nybakat, det tackar vi för!IMG_9415Rudolf jobbade vidare med murandet. Nu kan vi allt titulera honom murarmästare!IMG_9417Mycket ris blev det att ta hand om.IMG_9420Grillpaus. Paus i arbetet är både viktigt och trevligt.IMG_9421Timber. Jo då, den föll dit den skulle den också.IMG_9424Senare kom det förstärkning. Krister ryckte in och hjälpte till att såga och dra ris. Kolla bara så fint det blir!IMG_9427IMG_9430IMG_0007Såhär öppet och fint var det när det blev kväll efter en lång och härlig arbetsdag!IMG_9432Stort tack till alla som hjälpte till på olika sätt!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Röjning inför grävning