Tack för grävhjälpen!!

Föreningen riktar ett stort tack till Swimpex Granite AB för att de lånade ut maskinen och ett lika stort tack till Christian (eller Glimmo, så vi vet vem det är) som använde av sin fritid till att gräva åt oss. Vi uppskattar det mycket!image1Här har vi provgropen, en sådan som skall grävas innan ett avlopp grävs. Den är betydligt djupare än kravet, så det ser riktigt bra ut.IMG_9446Ni förstår att vi är tacksamma för grävhjälpen, kolla bara!IMG_9447För er som inte besökt Gylsboda bjuder vi på en höstbild från det gamla Diabasbrottet. Detta är något av vad som möter er vid ett besök i vår vackra by med sin spännande och rika historia! Ni vet väl att ni kan se mer via apparna ”Sliperiet Gylsboda” och ”Gylsboda Friluftsmuseum”, båda gjorda av AppKompaniet.IMG_9467

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack för grävhjälpen!!