Det börjar verka konsthall, banne mig

Fortfarande inte helt torrt, men inser att det kommer att krävas en omgång till med vitt för att få det jämnt & snyggt. Nå ja, betydligt ljusare har det ju i alla fall blivit, och det lär ju ändå krävas en ommålning till efter allt rivningsarbete i golvet osv framöver.IMG_9087 Här har Krister rivit innertaket i det blivande köket & lastat ut allt rivningsvirke. IMG_9089Krister har fixat lite avskärmning ut till den delen där golvet är upprivet också. Och sen har han, Pia, Mats & Urban städat upp och ställt iordning inför morgondagens träff ang Gylsboda Festival som går av stapeln 5:e Augusti. IMG_9091Här skall det röjas så besökarna kan sätta sig och vila, titta på konst och äta grillad korv på festivalen.IMG_9092IMG_9098Intressanta fynd kommer fram när man river i gamla byggen. Här en tidning från 1915.IMG_9093Urban har gjutit igen snubbelhålen i golvet. IMG_9095Mats & Pia hämtade skivor som Karin Linderoth skänkt till föreningen. Här skruvar Mats & Urban ihop dem till skärmar som det skall hängas konst på. Visst börjar det likna lite konsthall över det hela nu?! Eller som Claes-Göran Hederström skaldade en gång: Det börjar verka konsthall, banne mig (ok, kanske det var ”kärlek” det liknade i hans text..)  IMG_9096Ja, ja, visst är det långt kvar. Men varje kliv åt rätt håll är värt att fira! Tjohoo!IMG_9097

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Det börjar verka konsthall, banne mig