Vi putsar vidare, röjer, planerar & donar

Dagarna i Sliperiet blir många & långa. Framåt kvällningen får vi ta till mysbelysningen.

IMG_9071Det är inte enkelt att putsa om väggarna.. Vi testar & övar & provar. Lite i taget.IMG_9066IMG_9067Samtidigt arbetas det med att fortsätta röja & ställa i ordning, riva elkablar mm. Urban, Mats & Göran pustar ut efter ett hårt arbetspass. Många trevliga människor kommer förbi och tittar vad vi har för oss. Och många världsproblem löses under arbetet, vi diskuterar, funderar och filosoferar.IMG_9065Göran har rivit mycket av kablarna & Urban har röjt undan skåp och div bråte som var kvar att röja ut.IMG_9068Mycket kabel blir det som skall köras iväg. Nu skall golvet tömmas & ställningar till att hänga tavlor på skall skruvas ihop. IMG_9069Det har också varit möten i Sliperiet, bl a planering inför föreningens del i Gylsboda Festival och möte kring det fortsatta installationsarbetet osv. Full rulle när Mimmie, Urban, Gabriella, Ann & Krister organiserade upp korvgrillningen medan Rudolf, Sigrid, Pia & Mats diskuterade med Jussi som pratade alternativa lösningar för avloppet. Gylsboda Festival 2017-2 Pia (bakom kameran) försöker blanda kalk & vatten som riktigt lös välling & måla på med stor borste där Mats & Justas murat på väggen. IMG_9073Det var ett litet urval av vad vi har för oss. Samtidigt pågår Gräsrotsinsamlingen där vi är mycket tacksamma för de bidrag som kommer in.

Kommentarer inaktiverade för Vi putsar vidare, röjer, planerar & donar