Vi putsar vidare, röjer, planerar & donar

Dagarna i Sliperiet blir många & långa. Framåt kvällningen får vi ta till mysbelysningen.

IMG_9071Det är inte enkelt att putsa om väggarna.. Vi testar & övar & provar. Lite i taget.IMG_9066IMG_9067Samtidigt arbetas det med att fortsätta röja & ställa i ordning, riva elkablar mm. Urban, Mats & Göran pustar ut efter ett hårt arbetspass. Många trevliga människor kommer förbi och tittar vad vi har för oss. Och många världsproblem löses under arbetet, vi diskuterar, funderar och filosoferar.IMG_9065Göran har rivit mycket av kablarna & Urban har röjt undan skåp och div bråte som var kvar att röja ut.IMG_9068Mycket kabel blir det som skall köras iväg. Nu skall golvet tömmas & ställningar till att hänga tavlor på skall skruvas ihop. IMG_9069Det har också varit möten i Sliperiet, bl a planering inför föreningens del i Gylsboda Festival och möte kring det fortsatta installationsarbetet osv. Full rulle när Mimmie, Urban, Gabriella, Ann & Krister organiserade upp korvgrillningen medan Rudolf, Sigrid, Pia & Mats diskuterade med Jussi som pratade alternativa lösningar för avloppet. Gylsboda Festival 2017-2 Pia (bakom kameran) försöker blanda kalk & vatten som riktigt lös välling & måla på med stor borste där Mats & Justas murat på väggen. IMG_9073Det var ett litet urval av vad vi har för oss. Samtidigt pågår Gräsrotsinsamlingen där vi är mycket tacksamma för de bidrag som kommer in.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi putsar vidare, röjer, planerar & donar