Diabasöl, XL bygg & bärhjälp

Jo men nog är det väl ändå så att allting löser sig, på ett eller annat sätt, förr eller senare..

Idag var sista dagen att få in offerterna vi väntat på & jajamensan, pling i burken så seglade de in, just in time. Nu kan jag sätta ihop underlaget som skall vara klappat & klart under dagen.

Diabasölen som Brygghus 19 varit över i Fairfield, Kaliforninen på Heretic Brewing och varit med och bryggt är nu kokt. Bilder lånade från Dan-Magnus Svensson, Brygghus 19:

TACK!!

Och här på hemmaplan fortsätter Bygger TD med montering av hängrännorna. Här håller de på att plocka ner skorstensrör för att komma förbi med rännorna. Igår tog krokarna slut, men XL Bygg i Osby ställde upp & skänkte även dem. TACK igen!!

42701984_255165165186941_2112828433061904384_n

Nu har vi den delikata uppgiften att trycka ihop allt som måste stå under tak för att göra plats för den stora samlingen mineraler & fossiler som vi hämtar i morgon. Lastbilen är bokad & allt är ordnat, så vi måste hämta, trots att golvet inte är klart. Så.. har ni inget att göra? Då är ni välkomna att bära. Omorganisera & flytta ihop för att göra plats & i morgon blir det till att bära i & ur lastbilen osv. Kl 10 lastar vi från nuvarande lagringsplats i Diö. Sen rullar vi mot Sliperiet.

Trevlig helg!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Diabasöl, XL bygg & bärhjälp