"Smarta lands- och kustbygder"..

Men oj, så roligt att se att vi var ett av 14 projekt som nominerats till Ullbaggen för ”smarta lands- och kustbygder”. Stort tack för nomineringen och uppmärksammandet av vårt projekt & vårt arbete för vår del av landsbygden!! nominering Ullbaggen
Vi är så innerligt varmt tacksamma för all fin uppmärksamhet vi får och för alla underbara besökare. Tack för att ni uppskattar våra ansträngningar för att göra något speciellt här ute i nordöstra Skåne <3
Att vi får vara en del av kulturevmenanget Nässelfrossan är också något vi är mycket glada för. Anmälningarna till våra event under veckan har överträffat alla förväntningar.
Vi fortsätter att bygga vidare & utomkring byggs det för att besökarna skall mötas av nya saker varje gång. Bodo arbetar med sitt projekt, här med hjälp av Rudolf. Tyska konstnärer som engagerar sig hos oss, hur fantastiskt är inte det??!

Mats har supportrar Pierre lite idag med att bygga vidare på installationen/uteköket. De har stöttat upp en stomme till att bygga taket.
62517390_406182606643764_7314165516510167040_n
Inne i Sliperiet har jag stylat om endel inför helgens studentfirande, men jag lovar att styla tillbaka omgående så det blir konstutställing igen på söndag. Men på lördag blir det firande av vår lille student.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för "Smarta lands- och kustbygder"..