Idéerna är många!

Många sysslor som stod på schemat idag. Mats & Pierre började med att köra till tippen. Sen körde Mats och ”harvade” hela parkeringen och runt omkring Sliperiet för att få bort ogräs. Krister lånade ut maskinen & Mats tog det roliga jobbet att köra. Pierre övergick till sitt bygge & jag har gjort klart dropparna innan jag tog tag i iordningställandet inne i Sliperiet inför helgens firande. Lördag har vi studentfirande, så då är det tyvärr inte öppet för besökare.

Anette kom med vita Afrikas Lilja & gjorde iordning ljuvliga arrangemang. Gräslökens blommor blir också väldigt vackra i arrangemang. Trevligt sätt att använda stenen, som hållare för de fina blommorna.

Vår lokala honungsleverantör Eva kom förbi idag. Senare kom Bodo från Tyskland och Justas och hans kollega från Litauen på besök. Alltid intressant att träffa stenskulptörer från olika länder och utbyta tankar & idéer. Och idéerna är det ingen brist på i det härliga sällskapet.

Pierre fick beröm för sin kreativa innovativa skapelse. Nu skall den föses med ett tak.
62423935_496448601164205_8300511765423194112_n
 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Idéerna är många!