Boulebanebyggnation

På söndagsmorgonen drog våra Boulebanebyggare igång. Anette, Per & Göran hade planen klar hur det hela skulle gå till. Max körde maskinen & flyttade undan stenarna. Material hämtade han hos Br Björklunds grus som generöst sponsrar med materialet. 66844447_1292156044286500_4583689626295730176_n

Under dagen har banan vuxit fram, nu är det att padda sista lagret & sätta sarg som återstår. Sen är det bara att sätta igång & spela. Vi hoppas att ni skall koma & trivas & spela & njuta av den vackra miljön.

Paddan var inte på sitt bästa humör, men ett lager är  alla fall ordentligt packat.

66922599_685100585248815_1647365548540952576_n

Anette fixade god mat & hon hann tom med lite fönsterputsning mellan varven.

Stora frysen passade jag på att tömma & plocka över i småfrysarna, så den stora också blir avfrostad, så nu är alla frysar nyavfrostade & redo att fyllas till festivalen.

Ikväll har jag gjort en laddning bärrutor, de brukar vara populära & många frågar efter receptet.

64598795_2378760172361017_4157145613697286144_n

Ungefär sisåhär:

300 g smält smör
6 ägg
6 dl socker
6 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
Ca 3 dl hallon eller vilka bär som finns att tillgå.
Se är det så himla enkelt att allt bara rörs ihop, hälls på plåt med smörat bakpapper, strö på bär & in i ugnen 175 grader i ca 25 min.
Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Boulebanebyggnation