Eva Martinson, Korallrev

Kom gärna förbi & besök oss i Sliperiet. Portarna står öppna för det mesta, vi är oftast på plats & jobbar med renoveringen.

På lördag kommer portarna definitivt att stå vidöppna. Då blir det vernissage och invigning. Kom & se vad vi hittar på. Titta på konst, träffa konstnären själv, lyssna på invigningstal osv.

0001 Eftersom vi fortfarande är i uppbyggnadsstadiet blir det ingen egen matservering, men ute kommer Franco att stå med sin Pizzavagn.

Harry Martinson sällskapet frågade för ett år sedan om de kunde få besöka Sliperiet idag. Med portarna fullt öppna åt båda håll denna vackra dag passade det utmärkt att de kunde titta in. På väggarna hänger konst av Eva Martinson och tavlorna presenterar sig verkligen vackert i den stora hallen! ”Korallrev” heter utställningen. IMG_1125IMG_1130IMG_1131Det var roligt att höra alla positiva kommentarer om konsten och om byggnaden. Till vänster i bild syns systrarna Eva och Harriet. IMG_1133Pia hoppade upp på vår lilla miniscen och berättade lite om var sällskapet hade hamnat. Roligt med stort intresse från besökarna. image1Eva & Johnny intog sedan den lilla scenen och så fick vi bl a höra Eva finstämt läsa ett par vackra dikter av Harry Martinson. Magiskt!!IMG_1152 (1)Många fler bilder & info från det mycket trevliga besöket av Harry Martinson sällskapet i Sliperiet kommer senare. Vi tog en liten vandring också. Här besöker vi huset där Harry och systrarna bodde hos moster Hilda. Härliga Mette med blommor i håret visade upp huset.IMG_1189De små rummen och de gamla köken finns kvar i huset. IMG_1191IMG_1192Föreningen Sliperiet Gylsboda riktar ett stort tack till harry Martinson sällskapet för det mycket trevliga besöket och för de  fina böcker vi fick till föreningens kommande bokhylla.IMG_1196

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Eva Martinson, Korallrev