Håll i er, nu blir det späckat med information: I Sliperiet under årets Nässelfrossa ”I fjärilskläder dansar bort- musikalisk resa i Harry Martinsons liv.” Missa inte föranmälan. Och så Elin Karlssons målardagar under sommaren, även här föranmälan.

I fjärilskläder dansar bort- musikalisk resa i Harry Martinsons liv. En berättelse om Harry Martinson i ord, bild och toner. Några av Martinsons dikter har tonsatts av Åke Giselsson och framförs av honom, tillsammans med Ronny Haglund och Erica Giselsson. Föreställningen framförs i Gylsboda, där Martinson bodde under några barndomsår. https://nasselfrossa.se/program/?show=2024-06-26

Bild lånad från Åke Giselsson

En lärorik och underhållande förställning, kom och låt er svepas med. Begränsat antal platser, bokning görs via Nässelfrossas hemsida. Just nu finns det 18 platser kvar, skynda att boka din plats innan de tar slut!

Vi tackar alla härliga besökare som kommer för att se den fina utställningen av tre kvinnliga konstnärer. Utställningen finns kvar också vid Nässelfrossaevenemanget, så kom i god tid och titta runt, ta en kopp kaffe och njut av allt det vackra.

I övrigt är det bråda dagar, med alla projekt som snurrar samtidigt. Ateljébyggnation (på bilden fantastiska Heidi Ekstrand, som visar Ekstrands Dörrar och ger oss ett mycket generöst erbjudande på 3 ekdörrar!!), bastuprojektet, planering för kommande evenemang under Nässelfrossa 26 juni, Gylsboda Festival 3 aug (lineupen börjar falla på plats, oj vilken festival det blir!!), två olika set med målaraktiviteter under ledning av Elin Karlsson och så alla härliga besökare och bokningar däremellan.

Först tre pass i samverkan med Osby Kommun, Sommarkul för skollovslediga barn och ungdomar. Välkommen på en måleriworkshop! Här får du träffa konstnären Elin Karlsson som ger dig en kort introduktion med grundläggande färglära, sen skapar vi fritt egna målningar i akryl. Inga förkunskaper krävs! Anmälan görs till Elin Karlsson antingen via mail på elinkarlzzonn@gmail. com eller telefon på 0723-09 91 31. Tid kl 13-16 med tre tillfällen: 24/6, 2/7, 9/7. Anmäl dig till den dagen som passar dig bäst.

Sedan följer fyra pass genom Sommarslanten, Leader Östra Skåne, generationsöverskridande måleriworkshops. Här kan du som vill hitta på något kul tillsammans med barn, barnbarn eller vän över generationsgränserna anmäla till Elin Karlsson antingen via mail på elinkarlzzonn@gmail. com eller telefon på 0723-09 91 31. Konstnär Elin Karlsson kommer att guida er genom olika teman och stötta och inspirera er att skapa era egna konstverk. Tid kl 13-16 med fyra tillfällen: 16/7, 23/7, 30/7, 6/8 Anmäl er till den dagen som passar er bäst.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Håll i er, nu blir det späckat med information: I Sliperiet under årets Nässelfrossa ”I fjärilskläder dansar bort- musikalisk resa i Harry Martinsons liv.” Missa inte föranmälan. Och så Elin Karlssons målardagar under sommaren, även här föranmälan.