Häng med på en händelserik sommar

Juni, vackra sommarmånad, nu är den här. Bild av Joachim Lloyd Raboff.

”Juninatt blir aldrig av, liknar mest en daggig dag.” Vackra ord ur Harry Martinsons dikt Juninatten:

För oss kunde sommaren inte startat bättre. Kvällen den 31 maj med ett förstärkt Kardborre Band på scen och Magnus Johansson på trumpet blev så otroligt vacker. Johansson har ett litet stycke Gylsboda med sig runt halsen, så han också kommer ihåg oss och kommer tillbaka- något vi började planera redan samma kväll. Tack alla fina som hört av er med uppskattning efter musikkvällen <3 Nu har vi åkt runt och plockar ner alla skyltar och så kastar vi oss in i planeringen av resten av sommaren, med bl a Gylsboda Festival, 3 aug. Den kommer att innehålla SÅÅ MYCKET kul!!

Det erbjuds riktigt härliga aktiviteter i sommar. Konstnär Elin Karlsson fortsätter på konstskola i höst (grattis Elin som tog sig igenom nålsögat för intagning- vi tvivlade aldrig på det) kommer att ge workshops i sommar. Dels blir det måleritillfällen för barn genom sommarkul, Osby kommun. Dels blir det generationsöverskridande målartillfällen, där barn tillsammans med far/morföräldrar, föräldrar eller annan vuxen barnen vill skapa tillsammans med, i samverkan med Leader Östra Skåne. Håll utkik för mer info, det blir föranmälning till dessa roliga tillfällen.

Tack också alla trevliga besökare som kommer för att se den vackra utställningen. Den hänger kvar till den 20 juli, så har ni missat den har ni gott om tid på er. Ylvas textila konst, Elnas smide och Karins måleri i vacker förening <3

Bastun har fått innergolv, utsikten där inifrån är ljuvlig! Bastumedlemsskap kan köpas via https:/sliperiet-gylsboda.sumupstore.com/ Det går framåt, både med bastubygge & ateljébyggnation.

Nässelfrossaevenemanget hos oss den 26 juni, med Åke Giselssons tonsatta Harry Martinsondikter bokas via Nässelfrossas hemsida.

Ja, ni ser, det är mycket kul på gång här så häng med så ni inte missar något. Nu skall det bakas till nästa bokning här, så tack & hej för denna gången.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar