Omöjligt att återge med ord, en svårslagen succékväll att minnas. TACK!!!

Svårt att beskriva med ord. En upplevelse att ha med sig! Så vackert, så stämningsfullt, så innerligt ljuvligt. Niclas Blomqvist hälsade välkomna, med en fanfar av Magnus Johansson förklarades den flytande scenen invigd. Tack alla som gjort detta möjligt! Mera vackert trumpetspel, bl a En vänlig grönska och på vägen in med den flytande scenen bjöd Johansson passande på My heart will go on från Titanic 😉 Härligt att se myllret av människor som njöt överallt kring brottet.

Klart en är lycklig, flankerad av dessa stjärnor- Magnus Johansson & Niclas Blomqvist. På väg ut på Sunny Bridge, fram till Gylsbodas Kallbadhus.

Efter den magnifika upplevelsen med stämningsfulla toner från trumpeten på vattnet drog publiken sig bort till Sliperiet och började fylla på framför scenen i väntan på Kardborre Band & co.

Även här bjöds det härliga havet av positiva och glada människor på mer stämningsfullt med Magnus Johansson, både trumpet, sång och även mycket lättsam underhållning, tävlingar och skoj.

Valthornet kom också fram, där personer ur publiken bl a fick bistå med att hålla mikrofonen åt Johansson.

Alla artisterna bjöd på sig utöver det vanliga och det blev en riktig helkväll med allt från Nessun Dorma (inte ett öga torrt, den upplevelsen glömmer jag aldrig!!) till Man skall ha husvagn som lockade till glada skratt och allsång. De fantastiska sångerskorna Catharina Johansson och Linda Thuresson var också ute i publiken med mikrofoner för allsång. Och vi fick lyssna till en av Blomqvists nya fina låtar med lokal anknytning i texten.

Om någon som vill stötta artisterna men missade detta lägger vi här försättsbladet till allsångshäftet där deras swishnummer står, tillsammans med alla namn och loggor från våra samarbetspartners till evenemanget. Vi tackar alla som skickat en slant så vi får dethär underbara gänget att komma tillbaka och bjuda på fler fantastiska kvällar som denna- även om denna kvällen blir svårslagen!

På eftermiddagen skrämde vädret upp oss med åska och regn. Allt kläddes in i presseningar i en hast och regnsäkrades, men när det var dags att hala ut scenen inför invigningen (tack alla som hjälpte till från olika håll att hala ut och hålla ordning på repen) sprack himlen upp, solen sken och hela kvällen blev inget annat än helt perfekt!

Tack också till ungdomssektionen som ställer upp i vått & torrt. Vilket gäng med ideella krafter som ställer upp, allt från dehär korvgrillarna i 20 års åldern till kaffekokande mamma Ulla som blir 78 i veckan, och en härlig blandning däremellan. Tack alla, det blev tom bättre än vi kunnat drömma om!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Omöjligt att återge med ord, en svårslagen succékväll att minnas. TACK!!!