Tack Norra Skåne och Kristianstadsbladet för fina artiklar och tack NP Nilsson i Osby, Johannessons Bygg och Haganässkolan för fantastiskt samarbete.

Tack Norra Skåne och Krisitanstadsbladet för fint reportage om samarbetet med Haganässkolan. Johannessons Bygg har hjälpt oss med kontakterna med skolan och NP Nilssons i Osby har generöst hjälpt oss med material till sponsrat pris.

2:orna på byggprogrammet bygger under ledning av läraren Alexander. Elprogrammet lägger precis sista handen vid elinstallationerna. Kanonfint arbete av de engagerade eleverna.

Vi hade med välförtjänt fika till det härliga gänget som arbetar med bastun & den flytande scenen, så kul att det blev så uppskattat.

Vi tackar för att det trevliga mötet med skolan och journalisterna. Spännande att se och kul att träffas! Det planerade lyftet på plats kommer att bli spektakulärt!

Tackar också för fin återkoppling efter påskutställningen <3

Besökarna fortsätter komma för att beundra konsten.

Våren kom av sig lite tillfälligt, men dehär påskliljorna är ena riktiga kämpar så de repar sig glatt igen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack Norra Skåne och Kristianstadsbladet för fina artiklar och tack NP Nilsson i Osby, Johannessons Bygg och Haganässkolan för fantastiskt samarbete.