Tack för ert fantastiska gensvar på vårt Event i Advent!

Så var sista dagen av Sliperiet Gylsbodas första julevenemang till ända. Vi kan inte nog säga hur glada vi är för att så många kommit & besökt oss. Helt fantastiskt roligt med alla besökare från både närområdet och långväga gäster. Ni alla gör det så värt jobbet att arrangera när ni kommer och uppskattar det. Så, ett stort tack till alla som hjälpt till, alla som ställt ut och alla som besökt. För er som inte kunnat komma bjuder vi på en liten bildkavalkad:

Det här får bli början på en ny tradition i Gylsboda <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!

4 kommentarer

 • Göran Bengtsson

  Tack själv Pia, Karin, Sigrid, Rudolf, Mats och många andra för att jag fått vara del i detta fantastiska arrangemang.
  Nu blir det till att färdigställa verkstäderna för alla konstnärer så det blir ett levande och skapande hus.
  Tack alla.
  Göran

  • gylsbodapiagmailcom

   Tack för de fina orden & för allt du gör för Sliperiet <3 Stort tack och en riktigt God Jul!!

 • Nenne

  Tack Pia för ditt intressanta inlägg från helgens advent-event.Vad jag förstår så har
  ni haft fullt hus, Ännu ett bevis på uppskattning. Med tanke på allt ni åstadkommit i sliperiet,så hoppas jag att ”Tomten” kommer med en stor julklapp till er,Dä är ni verkligen värda! God jul! o kramar från oss i Sigtuna.

  • gylsbodapiagmailcom

   Stort tack & stor kram till er allihopa. Vi är jättenöjda med evenemanget, det har varit underbart med alla positiva & trevliga besökare. Det enda vi känner att vi inte riktigt lyckas med var att locka fram den lille hustomten Slipis, han är fortfarande lite blyg.