Tack Troels Kirk för en fantastisk påskhelg i Sliperiet, tack alla härliga besökare och alla som hjälpt till!

Det var en chansning för Troels att lämna ateljén hemma i Näsum från tidigare år och ge sig ut till Gylsboda under påsken, men oj så lyckat det blev. Är konsten såhär bra, då hittar besökarna till den. Dethär gör vi om! Påsken 2025, planera in för ett besök då 😉 Nu kommer vi att vara ännu bättre rustade när vi vet vad vi skall vara beredda på- anstormning långt före annonserad öppettid och fortsatt hela dagen. Uppåt 5000 personer har hittat ut till Gylsboda i påsk. Underbart!

Ett fåtal av de vackra tavlorna finns kvar efter påsken, några av de sålda har hämtats och fler kommer att hämtas kommande helg. Då fyller han på med några andra målningar, så här kommer att finnas av Troels vackra måleri att se under april, fram till nästa vernissage den 3 maj.

Jag har inte hunnit med att ta många bilder under helgen och jag har inte alls hunnit upp till G:a Transformatorn, där det också varit många som tittat in på Pierre Nilssons utställning. Vi har fått höra så många fina ord och sett så många glada människor att vi är alldeles varma in i själen. En extra guldstjärna till mamma Ulla som också orkat stampa på i köket hel påskhelgen. Tack alla som hjälpt till!!

Denhär bilden sammanfattar ganska bra hur det sett ut under hela helgen. Tack <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar