Oj, oj, oj vilken påskhelg han bjuder på här, Troels Kirk!!!

Påskhelgen fortsätter på ett sätt som vi inte riktigt kunde drömma om. Så overkligt många besökare varje dag, så fina lovord vi hör, helt fantastiskt att ha Troels Kirk med sina otroliga målningar här. Många förvånade röster hörs blad alla trevliga besökare, över hur mycket folk det är som hittat hit.

Konst som den här letar man ju sig fram till!! Många lyckliga ägare till nya fantastiska målningar, men än finns det några kvar så passa på i morgon, annandag påsk, som är sista dagen då konstnären själv är på plats.

Ja, ni ser vilka dagar vi har! Och kvällarna går åt till att baka och fylla på med nytt till nästa dag. TACK alla som kommer, alla som hjälper till och så Troels och Anne så klart <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Oj, oj, oj vilken påskhelg han bjuder på här, Troels Kirk!!!