Bygge på gång!!

Internetproblem har gjort det omöjligt att publicera inlägg, men nu minsann sparkar vi igång igen. Det gör vi med en positiv lägesrapport:

En liten uppdatering för alla er fantastiska som på olika sätt stöttar och följer bastuprojektet. Här skall ni se att det går framåt i en väldig fart nu. här ser ni stommen växa fram. Det är byggeleverna på Haganässkolan som bygger med material som NP Nilsson i Osby generöst lämnat sponsrat pris på. Som vi längtat och nu sönder det!! Både bastun och den flytande scenen kommer att byggas på skolan för att sedan fraktas hit.

De två stora blomsterurnor som LGIF donerat till oss (TACK!!) har vi lyft på plats- där vi fick låna stora maskinen av Björklunds Grus för att lyfta (TACK!!). Vårplantering påbörjad, mer vårblommor kommer i nästa vecka. Tänk så mycket vi har att vara tacksamma över!!

Eltjänst i Älmhult har varit på besök för att titta på åtgärder i plåtdelen.

Vårstädning har vi så smått dragit igång, både ute & inne. Vi önskar en trevlig helg och fortsätter förbereda inför påsken:

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Bygge på gång!!