Från sportlov till påsklov och allt däremellan

Tack alla härliga besökare som kommit förbi på sportlovet. Gylsboda har valt att visa sig i grått under lovet, så vi är glada att här finns så mycket vackert att se att det tillsammans med alla trevliga besökare lyser upp även den mest regntyngda grådagen. Denhär platsen funkar lika bra i alla väder. Bordings ”Jag är tydlig” har haft mycket sällskap i veckan, och vid bänkbordet från Osbybänken har flera sportlovsentusiaster intagit sin picnic.

Väldigt roligt också med bekanta ansikten som glädjer oss med ett besök <3

Påsken kommer tidigt i år, så såhär i slutet av sportlovet är det dags att börja planera för påsklovet. Vi rekommenderar ett besök på Troels Kirks påskutställning hos oss. Vi lovar att det blir en upplevelse att se hans nya fantastiska verk live!

Till påsken får vi göra påskbakelser och påskmackor, men lite annat smått & gott försöker vi också hinna med. Sockerkringlor & mandeltoppar kan vara gott till kaffet. Vi har ju några härliga veckor här innan påsk också, och det finns alltid många olika konstnärer och konsthantverkares alster att se även när det inte är en större utställning pågående.

Nu önskar vi trevlig helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Från sportlov till påsklov och allt däremellan