Stöd där det behövs och gör nytta!

Ett härligt sällskap med konstnärer och konstintresserade damer från Malmö gästade oss.

Keramiker Yvonne Omdal hade lite nytt att fylla på med. ”Pigan” kallar hon skulpturen som hon här sätter titeln på. De tre skålarna är glaserade med bubbelteknik som ger en härlig effekt i glasyren. På väggen bakom henne hänger Viktoria Tsediks Makramé.

Ännu ett av Viktorias verk i Makramé hade hon med. Viktoria har besökt oss tidigare. Hon är en av de många som tvingats fly från kriget i Ukraina. Vill man stötta henne är det ett bra sätt att köpa från hennes skapande. Stödet är något som kommer till nytta där det verkligen behövs!

En dag med solsken fick vi, innan gråvädret återvände. Sol på Sunny Bridge. Vi väntar med spänning på att få se arbetet som pågår med bastu och flytande scen på Haganässkolans byggprogram. Både tyska och danska besökare har varit ute i helgen och njutit av omgivningen här, familjer med barn som tyckte det var spännande med alla skulpturer. Ett sällskap vandrare med ryggsäckar satt vid ekborden och fikade. Så roligt att se!

Kvällshimlen hade en ljuvlig färg över brottet. Både ljuset och ljudet av hoande ugglor skvallrar om att vi så sakteliga går mot vår.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Stöd där det behövs och gör nytta!