Fram med almanackan, här händer det grejer!

De senaste dagarna har varit fyllda av intressanta möten. Allt från genomgång av förra årets budget till planeringsmöte för musikevenemang och teamsmöte med information kring bidragsansökningar. Mycket skrivande och räknande har det blivit.

Redan direkt efter förra vårens musikkväll med allsång kunde vi ju lova en uppföljning i år, den 31 maj. Niclas Blomqvist gör oss inte besvikna. Med hans hjälp kan vi nu presentera en lineup som borgar för en fantastisk musikkväll. Ni känner nog igen dem alla, några från radio, några från tv. Så, om ni missade att anteckna datumet i våras är det dags nu att plocka fram almanackan:

Mycket skall hända innan allsångskvällen. Ganska centralt i projektet är ju den flytande scenen som skall invigas. Den skall ju nu först byggas… Idag har NP Nilsson levererat materialet upp till Haganässkolan. I samverkan med Johannessons bygg skall nu flytande scen OCH bastu bli verklighet! Hur fantastiskt är inte det då?!

Det skall ju hållas utställningar också. Till påsk får vi internationellt kända konstnären Troels Kirks stora påskutställning hos oss. Ja men hur fantastiskt är inte det då?!

Efter Troels kommer konsteleverna från Önnestad med sin Harry Martinson inspirerade utställning. Den och mycket mer kan ni läsa om på Olofströms kommuns hemsida, där ni hittar hela programmet för Martinsonjubileumsåret. Ni hittar oss igen där i augusti, med utomhusbio den 2 aug och festivalen den 3 aug.

25 maj följer vernissage för en spännande utställning med tre kvinnliga konstnärer: Elna Melin smed, Ylva Varik konstbroderi mm och Karin Annersten, måleri mm Ni ser, vi har mycket att se fram emot.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Fram med almanackan, här händer det grejer!