När det lokala stöttar det lokala som jobbar för det lokala ..

Visst är det så vi skall jobba för att skapa den positiva spiralen vi behöver! Vi tackar NP Nilsson Osby för ett trevligt möte med intressanta diskussioner. Uppskattar mycket inställningen om att stötta det lokala. Allt från idrottsföreningar som skapar möjligheter för både barn & vuxna till föreningar som vi som arbetar med kulturella aktiviteter och upplevelser för alla ådrar. Samtidigt är det ju viktigt att vi tänker till när vi skall handla material. Då måste ju valet vara lika självklart, att vi handlar lokalt. Det är ju det som ger dem möjligheten att ge tillbaka. Alla har vi på ett eller annat sätt glädje av det. Så igen, stort tack och vi ser fram emot ett härligt samarbete med de stora projekt som ligger framför oss med både bastubygge, flytbrygga och ateljéerna i plåtdelen.

Efter fikat tog vi en promenad bort till platsen för bastubygget där FT Constructions Sunny Bride och bastustomme redan är på plats. Här kommer Haganässkolans byggelever i samverkan med Johannesons bygg att bygga bastu med material från NP Nilsson Osby.

Häng med så fortsätter vi berätta efter hand om allt dethär. Och kom ihåg, tillsammans stöttar vi det lokala- som stöttar det lokala- som ger den positiva spiral vi så väl behöver!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för När det lokala stöttar det lokala som jobbar för det lokala ..