Leverans av hantverkstvål från ”Dejlig er jorden”, Diabastvål med stenmjöl och intressant möte för ytterligare nätverkande.

Nu har den kommit, den handgjorda tvålen med ekologiska ingredienser. Tack Louise på ”Dejlig er jorden”! Jag har provat den och vill inte ha någon annan tvål i fortsättningen. Den doftar ljuvligt och de naturliga oljorna gör att man inte alls blir torr i huden av den, utan tvärt om återfuktar den.

Här ser ni de naturliga och ekologiska ingredienserna som används. Tillverkningen sker helt hantverksmässigt.

Vi kommunicerar med NP Nilsson i Osby kring material till bastubygget. Vi kommer att träffa dem inom kort för vidare diskussioner.

Julen har flyttat ut från Sliperiet idag.

Ett litet möte har vi också hunnit med, sedan åkte juldukarna i tvättmaskinen. Mötet med både lokal grönsaksodlare och konstnär (från Loshult) handlade bl a om ev kommande samverkan. Vi skulle kolla marknaden lite. Hur ser intresset ut för att få grönsakslådor levererade veckovis, i säsong? Och skulle ni vilja att vi arrangerar kurser i att fermentera grönsaker? Visst skulle det var kul att lära mer om det?! Dessutom är det ju både gott, nyttigt och väldigt användbart. Berätta gärna om ni är intresserade, tack! På ”Olivias Grönsaker” kan ni läsa mer om odlingarna.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Leverans av hantverkstvål från ”Dejlig er jorden”, Diabastvål med stenmjöl och intressant möte för ytterligare nätverkande.