Läs om våra gratulationer till George Badawi, om programmet för Harry Martinsonjubileumsåret och om Troels Kirks påskutställning hos oss:

Minns ni George Badawi som ställde ut sina imponerande skulpturer hos oss? Kanske ni minns den som visas på bilden, en bland många av Georges skulpturer som man kan titta på och beundra länge. För att få delta i Tuwaiq Sculpture 2024 sökte 650 skulptörer från 80 länder. Av dem valdes 30 skulptörer från 20 olika länder ut. 1 från Sverige och det är: George Badawi! Grattis & lycka till säger vi till George!

Idag har det varit presskonferens där det tryckta programmet för Harry Martinson jubileumsåret presenterats. Här presenteras hela programmet, där vi finns med både med utställningen av konsteleverna på Önnestads folkhögskola hos oss i Maj och med utomhusbion kvällen före Gylsboda Festival i augusti. Där är det tom ”Månadens Harry” som hamnat hos oss i Gylsboda! Vi är så glada & tacksamma att vi kan var en del i firandet, där det är Olofströms Kommun som står för helhetsgreppet.

Det är också de som tagit fram den officiella symbolen för jubileumsåret. Hela programmet hittar ni via länken:

https://olofstrom.se/uppleva-och-gora/kultur/harry-martinson-120-ar?fbclid=IwAR3gKZIiM3QH4EPZ1ccKYXAnVOmCubuMG5M87izMxxK7lQ-erC5Oy5xkqi8

Vi vill också berätta att vi har glädjen att presentera Troels Kirks påskutställning hos oss i år! Tidigare har Troels haft påskutställning hemma i sin ateljé, men fem Kirk flyttar nu till ett mindre hus och därmed hade vi lyckan att få frågan om att husa påskutställningen hos oss. Runt 6000 besökare brukar utställningen dra under påsken, så vi har en häftig påskhelg att se fram emot! Med den kvalitet på måleri som Troels visar upp är det inte konstigt att hans påskutställningar är välbesökta.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Läs om våra gratulationer till George Badawi, om programmet för Harry Martinsonjubileumsåret och om Troels Kirks påskutställning hos oss: