Vinter i Gylsboda, vi filar på årets planer och njuter av hur vackert (men onödigt kallt) här är.

Året börjar vackert, men kallt. ”Krispigt” är ett populärt uttryck, egentligen en nyare omskrivning av vad jag skulle kalla svinkallt 😉

Imponerade av trevliga besökare som gett sig ut i kyla, snö och blåst för att besöka Sliperiet. Tack!

Solen på väg att leta sig upp, kvicksilvret nedåt -17 och det är gnistrande vackert (försöker jag tänka medan tårna domnar bort)

Alltid lika roligt att se så att det snabbt blir så mycket spår i snön. Det betyder ju att många, liksom vi, tycker om att besöka den speciella platsen <3 . Skulptur ”Jag är tydlig” av Christer Bording. Bänkbord i ek av Osbybänken. Och så den ljuvliga naturen. Ja men det är ju nästan så en blir alldeles varm inombords, trots att det var en stund sen känseln i fingrarna försvann när det skulle fotograferas.

Näe, vi blir inte hemmablinda. Vi ser varje dag hur vackert här är. Och ni kan vara helt lugna. Den mystiska michelingubbeliknande varelsen som siktats i Gylsboda- det är bara jag. Ni vet, det här med lager på lager- jag erkänner, jag tar det till helt sjuka nivåer.

De skiftande mönstren på brottet skapar konst, denhär miljön är så inspirerande. Vi är glada att så många fler med oss upplever det. Nu har vi tex blivit kontaktade av Globetree som på uppdrag av FN arbetar för att ge barnen en röst och nu skall ett stort internationellt projekt genomföras, där barnen skall bygga sin bild av Världshemmet. Planen är att barn skall ges möjlighet att delta i ett litet världshemsläger här till sommaren. Håll koll för närmare info kring detta, så vi kan hjälpas åt att sprida så vi når de barn som vill delta i detta spännande äventyr.

Kylan gör det svårt att arbeta med skapandet ute (speciellt för någon som är ovanligt gnällig när det kommer till kyla..), så det är läge för att arbeta i lite mindre skala & fylla på med nya smycken, också välbehövligt efter julhelgen.

Nu fortsätter vi arbetet med att fila på detaljerna i planen för året, arbeta med ansökningar för att möjliggöra planerna och samtidigt är vi glada att ta emot alla revliga besökare i Sliperiet. Fortsätt så, vi skall skapa ett magiskt år tillsammans med er!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vinter i Gylsboda, vi filar på årets planer och njuter av hur vackert (men onödigt kallt) här är.