Anmälan är öppen till skapardagen för barn och unga i samband med Bästa Biennalen:

På 90 platser i södra Sverige arrangeras det kreativa aktiviteter för barn och unga under Bästa Biennalen. Vi är glada över att en av de 90 platserna är Sliperiet Gylsboda. Varje punkt på kartan representerar ett arrangemang och ni ser vår punkt med beskrivning på kartan.

I den blå rutan hittar ni mer info, det går alltså bra att anmäla barn från 7 år och uppåt till aktiviteten. Resultatet kommer att bli ett gemensamt verk som sedan ställs ut på Sliperiet Gylsboda. Konstnär Elin Karlsson håller i aktiviteten, extra roligt med unga som inspirerar barn till skapande. Berätta för era barn, barnbarn, vänners barn.. ja ni förstår, har ni barn omkring er, berätta & fråga om de vill vara med.

Här har Elin just simmat ur bild när My, Erik & Joel sitter och klurar på det perfekta upplägget till ett kommande mycket roligt event. Erik & Joel är hälften av medlemmarna i bandet Vesper.

När teatern flyttat ut blev det rysligt tomt i hallen. Skärmväggarna fick flytta fram och Elin har hängt upp några av sina vackra alster, så blev det genast lite trevligare här igen.

Vi skapade en hörna med skärmväggarna där Yvonnes keramik står lite skyddat, så de små Pallahanterna också står säkert.

Många trevliga besökare kommer in och har gått skulpturrundan. Lika vacker i alla väder.

Så gjorde vi slag i saken och investerade i ny ugn och micro, så vi kan skrota de tidigare som inte riktigt fyllde sin funktion. Nu är vi rustade för stundande bokningar.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Anmälan är öppen till skapardagen för barn och unga i samband med Bästa Biennalen: