Wow vilken föreställning!! Tack till Riksteatern Osby, Regionteatern Blekinge Kronoberg, artister, scenbyggare, tekniker, till alla frivilliga som hjälpte till att bära, bygga, baka mm och till alla som kom och upplevde en rolig, tänkvärd oh underhållande kväll. TACK!

Oj, oj, oj vilken show vi bjöds på. Har ni chansen att gå på någon av deras föreställningar på fortsatta turnen kan vi varmt rekommendera den. Dethär blev så bra så vi fortsätter gärna det positiva samarbetet med fantastiska Riksteatern Osby. Tack!!

Verkligen intressant också att få lite insyn i hur mycket som skall till runtomkring för en föreställning. En hel lastbil full med delar till scen, läktare, ljud, ljus & övrig rekvisita. Tusen tack också till alla som hjälpte till att bära in, bygga, riva och bära ut.

Det mesta inpackat från lastbilen. Kul att vara med och få en liten glimt ur teatervärlden.

Martin & Ludwig bygger gradänger.

Scenen börjar komma på plats, test av ljuset.

De fantastiska artisterna fixar till sig medan Ulla & jag laddar upp med hembakat i cefédelen.

Trevliga besökare börjar komma och ta en fika innan föreställningen.

Publiken började sätta sig till rätta och så fick vi följa med på en hejdundrande föreställning. Kvick, intelligent, aktuell och mycket underhållande.

Satir med huvudet på spiken i snabba repliker och slående monologer.

Samhällskritik och tankar kring demokrati, men träffsäkra jämförelser bakåt i tiden.

Efter många och långa applåder tackades skådespelare/skådespelerskor med blommor och choklad av ordf och vice ordf i Riksteatern Osby, Jimmi & Helena.

Vi tror att vi kan tala för en enad publik att dethär var en riktig höjdare. Tack igen!! Och vi tyckte det var häftigt att se att Sliperiet kan fungera också som teater.

När applåderna tystnat var det dags att plocka ner och bära ut allt i lastbilen så gänget kunde dra vidare till nästa stopp som blir i Lund.

Veckan i övrigt har varit fylld med trevliga besökare, många från Danmark och Tyskland. Vi tackar för allas överseende med att det varit tomt i delen av byggnaden som förberetts för teatern.

Här finns ändå alltid konst och konsthantverk att se, som måleri av Elin Karlsson, trä av Tony Aronsson, textil av Tina Ahlberg, Diabas- både Bording Design & Lindberg Diabas, konsttryck av Troels Kirk, keramik av Yvonne Omdal, delen med historia kring Diabasbrytningen osv.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Wow vilken föreställning!! Tack till Riksteatern Osby, Regionteatern Blekinge Kronoberg, artister, scenbyggare, tekniker, till alla frivilliga som hjälpte till att bära, bygga, baka mm och till alla som kom och upplevde en rolig, tänkvärd oh underhållande kväll. TACK!