Vi minns Hans-Eric Frodig med tacksamhet, våra varmaste tankar till familjen.

Vid nyinvigningen som vi hade nu när vi flyttat den Frodigska mineralsamlingen på Föreningarnas Hus i Lönsboda förärade Hans-Eric oss denna skulptur som han gjort, föreställande mineralletare som funnit en bergskristall.

Precis som vid invigningen i Sliperiet berättade Hans-Eric även nu med stor inlevelse om samlingen och om sökandet efter mineral. En enastående berättare. Inte kunde vi då ana att det skulle vara sista gången vi skulle få träffa honom, att han bara dagar efter invigningen skulle vara borta. Att det inte skulle bli verklighet av planerna att han skulle komma och berätta om samlingen för skolbarn till hösten. Så lite vi vet. Våra tankar är med familjen. <3

Vi minns med tacksamhet <3

I Sliperiet fortätter dagarna fyllas av trevliga besökare.

Festivalförberedelser. Tiden flyger. Skyltarna väntar på att sättas upp. Frysarna väntar på att fyllas med festivalkakor. Osv osv.

Sunny Bridge skall få sina trampsteg i ek, här är det Martin & jag som igång och skruvar. För er som inte provat kan vi berätta att ek är hårt. Väldigt hårt.

Mats valde en lite annan metod för att komma åt att sätta bultarna på undersidan.. Vi får väl tro på det gamla talesättet att alla sätt är bra..

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi minns Hans-Eric Frodig med tacksamhet, våra varmaste tankar till familjen.