Mycket att notera i kalendern <3

Tackar innerligt alla trevliga besökare som kommer för att beundra Elins vackra utställning.

Och tack till dagens härliga gäng, det verkar ha fungerat bra för Mats att ta hand om besökarna, servera fika & allt när jag var i Malmö på Handkirurgen. Björken på bilden stod utanför entrén och den visar hur långt våren redan kommit i Malmö!

Bjuder på ett par exempel till på Elins konst.

Avslutar med att berätta en glad nyhet: ni kommer att få allsångshäften när ni kommer till musikkvällen den 26 maj!! Folkuniversitetet kommer att hjälpa oss med att trycka upp häften med texter. Ni förstår vilken härlig kväll vi skall ha tillsammans!! Ni har väl markerat i kalender?! 26 maj, kl 19 <3

Och innan dess har vi ett par datum till att notera. 13 maj på Föreningarnas hus. Kl 13 träffar ni samlaren själv som berättar om den unika samlingen och han har med några nya spännande fossil att lägga till samlingen. Och den 14 maj ses vi i Sliperiet, tittar på inte bara en utan två filmer, den ena ny om Harry Martinsons liv. Den andra är en gammal film där Harry gör reklam för- hör och häpna- Volvo!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Mycket att notera i kalendern <3