TACK för fin bild! Så en liten undran om måndagen. Men först- trevlig Valborg!

TACK Willy Nilsson för den vackra bilden på det gamla handelshuset i Gylsboda med Sliperiet med den långa skorstenen i bakgrunden. Willy är en av de sista som var med och arbetade i Sliperiet medan det var igång i sin gamla regi.

Dagen har varit fylld av trevliga besökare. Många kommer för att se Elins utställning. Andra kommer för att se platsen och några kommer för att prata framtida utställningar.

Elins tavlor får mycket uppskattning och vid historiedelen uppehåller sig också många besökare länge.

Tony Aronssons alster i trä drar också många blickar till sig. Man kan lixom inte låta bli att känna på de välgjorda verken.

Många var fikasugna och vi påmindes om att det är hög tid att se till att Holjeglassboxen fylls på.

Utanför fönstret har många stannat till vid Bodo Langners klangspel och spelat en trudelutt. Vattenfallen porlar rogivande och får många att stanna upp en stund.

Vi önskar alla en riktigt härlig Valborgsmässoafton. Då tänker vi att många har sina traditioner så det är inte en dag för så mycket utfärder. Vi dristar oss till något ovanligt, att ha lite stängt. Vi behöver iväg på olika håll, div arbete, födelsedagar mm som gör att ingen är på plats, i alla fall inte förrän framåt eftermiddagen.

Så en liten fråga: Har du inget speciellt för dig på måndag 1 maj? Har du lust att hänga lite med oss? Vi samlar så många händer vi kan hitta för att vara med och ställa iordning mineral/fossilutställningen som invigs på Föreningarnas Hus (gamla Bergmans Möbler) på översta våningen den 13 maj kl 13-15. På måndag skall vi försöka bli klara med iordningställandet och samlas kl 11 på Föreningarnas Hus. Skriv gärna en rad om ni planerar hänga på, så vi vet ungefär hur mycket fika vi skall ta med. Tack!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för TACK för fin bild! Så en liten undran om måndagen. Men först- trevlig Valborg!