Ingen ljugarbänk ;)

Bänken utanför smedjan har fått ett namnförslag. Tankesmedjan. Finurligt, där kan man sitta & filosofera under en paus i arbetet. Vi ser ofta besökare sitta här också. Visst låter det trevligare än ljugarbänk.

I ett av dagens trevliga sällskap var en av besökarna smed. Nu smids det planer för aktiviteter i smedjan. Härligt!

Många har valt att ta fikan ute denna strålande vackra höstdag. Så roligt med utflyttade Gylsboniter som kommer hem och berättar om ett livfullt Gylsboda på 40-50 talet. För den som känner till Gylsboda är det Lill-Svens Lennart med dottern Pia. Bl a berättades om hur disponenten för stenbrottet hjälpte den då treårige Lennart till sjukhus i mitten på 40-talet.

Vi tackar MN Entreprenad för lånet av traktorgrävaren när vi skulle flytta denna delpolerade skulptur.

Jonas & Mats hann med att lösa lite världsproblem under en av de alltid lika viktiga fikapauserna.

Vi önskar hjärtligt och innerligt en fortsatt skön helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ingen ljugarbänk ;)