10 års jubileum Gylsboda Festival 2023- när önskegästen säger JAA!!

Ja, det är sant! Fantastiska Marianne Mörck kommer till Gylsboda Festival den 5 aug 2023! Jag kan intyga att hon ÄR precis så älskvärd som hon verkar. I boken ”Som ett surr mellan brösten” berättar hon öppenhjärtigt om sitt liv. Lika rar i telefon som hon framstår på scen och i tv rutan. Verkligen en genuin och fin människa som skall bli fantastiskt roligt att välkomna till Gylsboda.

Musikalartist Daniel Wegge Hjalsted kommer också att framträda på Gylsboda Festival 2023, denna gång tillsammans med bl a stepdansare!

Detta året var det bokat positivspelare som skulle spelat vid G:a Transformatorstationen. När de fick förhinder blev det ett mindre framträdande med en professionell flöjtspelaren som spelade klassiskt. Planering pågår för framträdande 2023.

Åh, så roligt att kunna erbjuda er alla härliga besökare ett så hejdundrande tioårsjubileum. Tjohooo!

Närmare i tiden ligger nästa vernissage, den 1 okt. Den kommer också att bli fantastisk, så pricka in den också i almanackan. Den 28 sept börjar de bygga sin utställning.

Tills dess hänger Karin Linderoths originalmålningar från boken ”Stendrakar” på väggarna. På bilden är det Silverdraken ni ser.

Irina Ilina, Rina Botanica, visar också sina målningar fram till den nya utställningen byggs upp. Gör som så många anda trevliga besökare, ta en titt. Välkomna!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för 10 års jubileum Gylsboda Festival 2023- när önskegästen säger JAA!!