Högt uppsatt person.

Mats vill inte vara med på bild, men idag skymtar ni honom där uppe i korgen. Han passade på att måla fönstren där uppe också när han ändå var sådär tillfälligt en högt uppsatt person.

Göran skötte kabeldragningen på marken och Mats monterade solpanelen uppe på väggen. Det var den placeringen vi kunde välja där den stör utseendet minst, men ändå blir effektiv.

Känns ju egentligen ganska naturligt att det skall finnas lite möjlighet till belysning i transformatorstationen.. Tänk så mysigt med en lite lampa i fönstret!

I Sliperiet har Yvonne fyllt på med lite nytt på sitt bord. Vad sägs om ”Det svarta fåret” ? Eller skålar, brända i tunna tillsammans med kaffesump, äggskal, bananskal och annat smaskens som ger spännande effekter.

Dagens första besökare kunde se LarsP´s konstfoton, men så flyttade de ut & Karin kom för att börja förbereda för helgens boksläpp och konstutställning.

Originalmålningar från boken tar plats på väggarna.

På lördag har hon med sig fler inramade original ur boken.

På skärmväggarna hänger Irina Ilinas ljuvliga blomstermålningar, de kan ni också njuta av vid lördagens Kulturarvsdagen och Geologins dag.

I morgon torsdag är vi iväg på möte på förmiddagen. På eftermiddagen är vi tillbaka. Några bokade besökare väntar vi på eftermiddagen och kvällen kommer att ägnas åt förberedelser inför fredagen. Vad händer på fredag då? Håll utkik på våra sociala media under morgondagen, så kommer det nog en blänkare om det 😉

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Högt uppsatt person.