Klicka in via länken <3

Har förstått att många enbart ser första bilden som visas i inläggen. Klickar man på länken får man se hela inlägget. Tack!

Tack också alla härliga besökare som berikar våra dagar. I morgon börjar vi packa till utställningen i Yngsjö. Men det går bra att besöka oss ändå och se på Dagmar Glemmes fina utställning.

Det är till söndagens vernissage på Galleri Havslust vi skall packa skulpturer, smycken och annat. Det kommer att bli en fin minnesutställning för Christer Bording, missa inte möjligheten att se hans kvarvarande skulpturer. Utsällningen sätter vi på fredag, när vi först skall på begravning. Så på fredag är vi inte på plats i Sliperiet. Det kommer att finnas möjlighet att in & kika ändå på utställningen, men ingen fikaservering under fredagen.

Roland finns på plats och arbetar med sina skulpturer.

Platsen i skuggan under tältet är eftertraktad dessa dagar när temperaturen kryper upp mot riktig sommarvärme. En fikastund i skuggan till ljudet av Bodo Langners vatteninstallation är mycket behagligt.

Nore kom förbi och gladde oss med intressanta berättelser från hans uppväxt i Gylsboda. Nore är född 1930 och fungerar som ett levande uppslagsverk. Fantastiskt att få höra om det Gylsboda som var under hans barndom. Ett livfullt samhälle.

Bodo är och arbetar vidare med sin Japanska trädgård. Idag har han planterat Bambu.

Det blir så fint! Man nästan väntar på att det skall komma ett gäng pandor dykandes upp bland bambuplantorna.

Jätteroligt att se så välanvänd boulebanan är i år. Lexi har fullt upp med övervakningen.

När hon får besök av hundkompisen Penny tar hon lite fritt från det självutsedda bevakningsuppdraget.

Och så lite avkoppling, after work med Svea.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Klicka in via länken <3